søndag 30. september 2012

Blinkskudd

Av å til er det vanskelig å ta bilder å i vertfall får en skal ta bilde av seg selv pluss andre individer,
så dette her vil eg kalle et perfekt blinkskudd av meg og snuppa

Så her er en side av oss to , har kost meg med denne å brukt flere dager på den
Klem Marion ♥

8 kommentarer:

nedergaard sa...

Det er et super godt billed og du har lavet det smukkeste layout med det... masser af fine detaljer og hvor ser det flot ud med det hæklede pynt.

Ha en god dag, klemm

Torill sa...

Så flott det bilde var da! Skjønner godt at det ble et blinkskudd! dette ble en stilig side altså! Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
God helg! Stor klem!

Luce sa...

Nydelig bilde og kjempeflott lo! Kjempeflott oppsett med mange herlige detaljer - kult med hønsenettinggreia, flott metallblomst og herlig bruk av mønsterpapir :o)
Ha en super helg :o)

unni's scrappeboble sa...

Wooooow, denne var skikkelig flott Marion og enig med deg at dette var Blinkskudd men egentlig så er alle bilda dine kjempefine:) Dere er fotogene :) Ser og ser og finne maaaaange flotte detaljer her :) Klem

Eila Sandberg sa...

Jag tror att ordet blinkskudd betyder det vi på svenska kallar ögonblick, a moment. Du har verkligen fångat det i ditt foto, ni är så fina! så många ljuvliga detaljer på denna layouten, gillar verkligen alla hexagoner, och den virkade blomman med hjärtat är urgulligt. Allting gick ihop så fint! Tack söta du för dina kommentarer och besök på min blogg, uppskattar dem enormt. Hoppas du får en fin höstsöndag! KLEM

Elisabeth sa...

Så flott. fullt av herlige detaljer....

Hilde/Scoobie sa...

For en herlig miks av ulike typer pynt! Skikkelig stilig!

Inger sa...

Virkelig blinkskudd ja:)) søte jenter! En herlig leken og lekker side!